
Maszynka do rozbijania mięsa - kotleciarka / steaker Victor
Opis produktu:
- polecana do restauracji, sklepów mięsnych, barów typu kebab itp.
- przeznaczona do zmiękczania oraz przygotowania mięsa na kotlety, bitki, filety, steki
- wydajność do 420 kotletów/godz.
- wielkość otworu wsadowego 158x23 mm
- antypoślizgowe nóżki
- przystawka nacinająca w standardzie
Dane techniczne:
- Napięcie - U : 230 V
- Szerokość - W : 500 mm
- Głębokość - D : 310 mm
- Waga - M : 20 kg
- Wysokość - H : 500 mm
- Przystosowanie do pracy ciągłej : Tak
- Moc elektryczna : 0.37 kW

Charakterystyka:
- idealna do restauracji, sklepów mięsnych, barów typu kebab itp.
- przeznaczona do zmiękczania oraz przygotowania mięsa na kotlety, bitki, filety, steki
- wydajność do 420 kotletów/godz.
- przystawka nacinająca w standardzie
- wielkość otworu wsadowego 158x23 mm
- antypoślizgowe nóżki
- waga - m: 20 kg
- wysokość - h: 500 mm
- głębokość - d: 310 mm
- szerokość - w: 500 mm
- napięcie - u: 230 V
- przystosowanie do pracy ciągłej: tak
- moc elektryczna: 0.37 KW
- marka: Victor

Charakterystyka:
- wygodny uchwyt zapewniający bezpieczeństwo podczas ostrzenia
- ostrzy również noże ząbkowane
- cześć ostrząca wykonana z węglika wolframu
- łatwa w użyciu
- nie należy dociskać ostrzałki podczas ostrzenia
Parametry:
- wysokość - h: 60 mm
- głębokość - d: 20 mm
- szerokość - w: 145 mm
- mycie w zmywarce: TAK
- producent: Victor

Charakterystyka:
- profesjonalny siekacz zmiękczający do mięsa
- ostrza w dwóch rzędach wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- poręczny
- sprawia, że mięso jest delikatniejsze, miękkie i bardziej soczyste
- włókna mięsa zostają nacięte, nie zmiażdzone
- czas obróbki mięsa jak i jego smażenia, pieczenia lub grillowania ulega znacznemu skróceniu
- możliwość zdjęcia stopki w celu czyszczenia
- uwaga! należy zachować ostrożność przy myciu - bardzo ostre noże
- licza ostrzy - 45
Parametry:
- kolor: czerwony
- wysokość - h: 103 mm
- głębokość - d: 45 mm
- szerokość - w: 145 mm
- mycie w zmywarce: TAK
- producent: Victor

Charakterystyka:
- profesjonalny siekacz zmiękczający do mięsa
- ostrza w dwóch rzędach wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- poręczny
- sprawia, że mięso jest delikatniejsze, miękkie i bardziej soczyste
- włókna mięsa zostają nacięte, nie zmiażdzone
- czas obróbki mięsa jak i jego smażenia, pieczenia lub grillowania ulega znacznemu skróceniu
- możliwość zdjęcia stopki w celu czyszczenia
- uwaga! należy zachować ostrożność przy myciu - bardzo ostre noże
- licza ostrzy - 45
Parametry:
- kolor: kremowy
- wysokość - h: 103 mm
- głębokość - d: 45 mm
- szerokość - w: 145 mm
- mycie w zmywarce: TAK
- producent: Victor