
- idealne rozwiązanie dla każdego lokalu gastronomicznego różnych wielkości
- nowy, dotykowy panel sterowania, prosty w obsłudze i intuicyjny
- komendy na panelu w 10 językach, w tym polski
- interaktywne menu
- programowalny (40 programów od producenta plus 200 miejsc na przepisy indywidualne)
- 4 programy mycia automatycznego
- sonda
- funkcja szybkiego schładzania komory
- modułowy element grzewczy
- wentylatory z rewersem

- idealne rozwiązanie dla każdego lokalu gastronomicznego różnych wielkości
- nowy, dotykowy panel sterowania, prosty w obsłudze i intuicyjny
- komendy na panelu w 10 językach, w tym polski
- interaktywne menu
- programowalny (40 programów od producenta plus 200 miejsc na przepisy indywidualne)
- 4 programy mycia automatycznego
- sonda
- funkcja szybkiego schładzania komory
- modułowy element grzewczy
- wentylatory z rewersem
- możliwość opóźnionego startu do 23 godz. 59 minut
- port usb do wgrywania przepisów i zapisywania parametrów gotowania dla zachowania HACCP
- obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej AISI 304
- drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie
- system chłodzenia elementów sterujących
- podwójne przyłącze do wody: normalnej i zmiękczonej
- współczynnik szczelności IPX5
- odległość między prowadnicami: 68 mm
- 3 wentylatory z rewersem
- ilość obrotów: 2800 obr./ min.
- programowalny
- 240 programów po 9 kroków każdy
- funkcja nagrzewania wstępnego do 180°C
- termostat elektroniczny od +30°C do +260°C
- nawilżanie bezpośrednie
- sterowane panelem dotykowym
- waga: 136 kg

- idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- prowadnice na 10xGN 1/1 h 65 (odległość między prowadnicami 70 mm)
- z bezpośrednim wytwarzaniem pary
- obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
- procentowe ustawianie stopnia zaparowania w zakresie 20-100%
- możliwość programowania (99 programów-po 4 kroki każdy)
- sonda w zestawie
- komora z oświetleniem
- lampki kontrole poszczególnych funkcji oraz cyfrowe wyświetlacze czasu, temperatury, programu gotowania
- trzy wentylator o zmiennym kierunku obrotów
- demontowalne prowadnice na GN-y ułatwiające czyszczenie komory
- dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw
- dodatkowe funkcje: pre-heating, gotowanie z wykorzysteniem delta t (stała różnica temperatury komory i temperatury sondy)
- podłączenie wody: 3/4
- Uwaga, niezbędne podłączenie elektryczne do sterowanie elektroniką oraz silnikiem wentylatora: 1,15 kW/230 V

- sterowanie elektroniczne
- maksymalna wysokość mytych naczyń: 640 mm
- 3 cykle mycia: 2, 4 i 8 min.
- wydajność 7 koszy na godz.
- zużycie wody na cykl: 4 l
- ramiona myjące ze stali nierdzewnej
- prowadnice w postaci płaskich szyn
- komora mycia tłoczona
- 2 etapowy system filtracji wody myjącej
- program diagnostyczny pokazujący błędy i awarie
- wyświetlacz temperatury
- dozownik nabłyszczacza
- dozownik płynu myjącego

Charakterystyka:
- idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- z bezpośrednim wytwarzaniem pary
- prowadnice na 10xGN 1/1 (odległość między prowadnicami 70 mm)

- idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- prowadnice na 12xGN 1/1 wys. 65 (odległość między prowadnicami 70 mm)
- z bezpośrednim wytwarzaniem pary
- obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
- procentowe ustawianie stopnia zaparowania w zakresie 20-100%
- możliwość programowania (99 programów po 4 kroki każdy)
- sonda w zestawie
- komora z oświetleniem
- lampki kontrole poszczególnych funkcji oraz cyfrowe wyświetlacze czasu, temperatury, programu gotowania
- trzy wentylator o zmiennym kierunku obrotów
- demontowalne prowadnice na GN-y ułatwiające czyszczenie komory
- dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw
- podłączenie wody: 3/4

- idealne rozwiązanie dla każdego lokalu gastronomicznego różnych wielkości
- nowy, dotykowy panel sterowania, prosty w obsłudze i intuicyjny
- komendy na panelu w 10 językach, w tym polski
- interaktywne menu

- - idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- z bezpośrednim wytwarzaniem pary
- prowadnice na 7xGN 1/1 h 65 (odległość między prowadnicami 70 mm)
- obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
- pięciostopniowa regulacja zaparowania komory
- dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw
- komora z oświetleniem
- lampki kontrolne poszczególnych funkcji
- czytelny i łatwy w obsłudze panel
- dwa wentylatory o zmiennym kierunku obrotów
- demontowane prowadnice na GN-y ułatwiające czyszczenie komory
- podłączenie wody: 3/4
- Uwaga, niezbędne podłączenie elektryczne do sterowania elektroniką oraz silnikiem wentylatora: 1,15 kW/230 V

- profesjonalny ekspres ciśnieniowy wykonany z wysokogatunkowych materiałów z oddzielnymi bojlerami na gorącą wodę i parę
- elektroniczne sterowanie temperaturą każdego bojlera (tolerancja 0,8°C)
- elektroniczne sterowanie temperaturą każdej grupy (tolerancja 0,8°C)
- elektroniczne wyświetlacze temperatury grup i bojlerów oraz czasu parzenia kawy
- system oszczędzania energii aż do 50%
- automatyczny system czyszczenia grup
- możliwość stosowania wysokich szklanek h=180 mm
- programowanie porcji poszczególnych napojów i porcji gorącej wody
- pojemność i moc bojlera na wodę i parę: 12 l/3500W
- pojemność bojlerów grup (na kawę): 2x0,5 l/1500W
- 1 dysza do wrzątku i 2 dysze do pary
- izolowana dysza pary
- podświetlona powierzchnia pracy operatora
- licznik przyrządzonych napojów
- system diagnostyczny
- podgrzewacz do filiżanek
- automatyczne dopuszczanie wody do bojlera
- wbudowana pompa
- waga: 62 kg

- do suszenia sztućców srebrnych oraz stalowych i usuwania z nich śladów po wodzie
- oszczędza do 90% czas personelu lokalu gastronomicznego
- czynnik suszący: ekologiczny granulat roślinny
- nie usuwa zarysowań mechanicznych
- maksymalna długość sztućca 250 mm
- ilość granulatu 2,5 kg
- waga: 45 kg

- idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- z bezpośrednim wytwarzaniem pary
- prowadnice na 12xGN 1/1 wys. 65 (odległość między prowadnicami 70 mm)

- przeznaczona do cukierni, kawiarni, lodziarni i restauracji
- bita śmietana jest zawsze wytwarzana z prawidłową temperaturą (4°C) i konsystencją
- demontowane elementy dyszy dozującej umożliwiają dokładne czyszczenie i zachowanie wysokiego poziomu higieny
- chłodzona powietrzem
- wyświetlacz cyfrowy: temperatury, alarmów, czasu dozowania
- włącznik główny z lampkami kontrolnymi
- funkcja czasowego dozowania w zakresie od 0 do 6 s z krokiem co 0,2 s
- funkcja zmiany temperatury pojemnika na śmietanę
- funkcje schładzania z lampkami kontrolnymi
- dwa wyjmowane pojemniki na płynną śmietanę: 9 i 6 l
- wydajność 100 kg/h
- waga: 37 kg

- idealne rozwiązanie dla każdego lokalu gastronomicznego różnych wielkości
- nowy, dotykowy panel sterowania, prosty w obsłudze i intuicyjny
- komendy na panelu w 10 językach, w tym polski
- interaktywne menu

- do przygotowania lodów, sorbetów, musów owocowych, jogurtów mrożonych oraz deserów lodowych o idealnej temperaturze i konsystencji z zamrożonych wcześniej produktów
- aluminiowy korpus
- wysokiej jakości noże ze stali nierdzewnej
- wyświetlacz lcd w 6 językach (hiszpański, angielski, francuski, niemiecki, włoski, portugalski)
- 2 stalowe pojemniki 1 L z pokrywkami do mrożenia produktów
- podajnik z tworzywa z uchwytem na pojemniki stalowe
- funkcja podwójnego miksowania dla uzyskania wysokiej jakości homogenizacji
- możliwość częściowego miksowania zamrożonych produktów: od 1 do 10 porcji eliminuje straty produktu
- program mycia ułatwia czyszczenie i gwarantuje długowieczność urządzenia
- 3 silnki: 250W odpowiadający za pionowy ruch trzpienia, 800W wprawiający w ruch łopatki, trzeci silnik tłoczący powietrze (15 l/min)

- sterowanie elektroniczne
- maksymalna wysokość mytych naczyń: 400 mm
- 4 cykle mycia: 1, 2, 4 i 10 min.
- wydajność: 6 koszy na godz.
- zużycie wody na cykl: 2,8 l
- prowadnice na kosze z rurki stalowej o 6 mm