
Cena
-
od
do

Charakterystyka:
- idealny do gotowania w kąpieli wodnej przy dokładnie kontrolowanej temperaturze
- grzałka: 1,4 kW
- zapewnia stabilność temperatury w zakresie -0,1°C do +0,2°C
- posiada regulację temperatury co 0,1°C
- duży wyświetlacz zapewnia łatwość odczytu
- wmontowana pompka umożliwia równomierną cyrkulację wody
- do mocowania w pojemnikach o różnych wymiarach
Parametry:
- waga - m: 1.9 kg
- wysokość - h: 325 mm
- głębokość - d: 115 mm
- szerokość - w: 145 mm
- napięcie - u: 230V
- zasilanie: prąd
- moc elektryczna: 1.4 kW
- producent: Stalgast

- wykonany ze stali nierdzewnej
- zawiera w zestawie deskę do krojenia

- wykonana w całości ze stali nierdzewnej
- z funkcją podgrzewania
- odpowiednia na 700 g czekolady
- osobny włącznik do silnika oraz do elementu grzewczego

- ogrzewanie za pomocą płomienia w szklanej rurze
- tworzy wyjątkowy nastrój
- obudowa wykonana z aluminium z elementami bocznymi w kolorze czarnym, rura ze szkła kwarcowego
- w podstawie miejsce na butlę z gazem
- wyposażona w elektroniczny zapłon, przewód gazowy i reduktor ciśnienia
- posiada uchwyty do montowania w podłożu
- na gaz z butli

- lampa do ogródków restauracyjnych
- na gaz butlowy, zużycie gazu 1048 g/h
- 2 koła przy podstawie ułatwiają transport lampy
- wyposażona w elektroniczny zapłon, przewód gazowy z reduktorem
- posiada uchwyty do mocowania w podłożu

- lampa do ogródków restauracyjnych
- na gaz butlowy, zużycie gazu 1048 g/h
- 2 koła przy podstawie ułatwiają transport lampy
- wyposażona w elektroniczny zapłon, przewód gazowy z reduktorem
- posiada uchwyty do mocowania w podłożu

- wykonany ze stali nierdzewnej
- do wolnego przygotowywania lub odgrzewania żywności za pomocą bardzo dokładnie ustawianego i kontrolowanego procesu
- z sondą temperatury, osobna regulacja ustawień sondy
- uchwyty na bokach

Charakterystyka:
- podgrzewanie typu bain-marie (pośrednie) zabezpieczające przed przypaleniem czekolady
- dno pojemnika ze stali nierdzewnej AISI 304
- boczne ścianki pojemnika z poliwęglanu
- tacka ociekowa ze wskaźnikiem poziomu płynu
- zabezpieczenie przed przegrzaniem
- ciągłe mieszanie gwarantujące jednorodną konsystencję czekolady
- niezatykający się kranik
- zakres temperatury: 65°C do 85°C
- wymagana temp. otoczenia : 10°C do 32°C
- waga: 6,9 kg

- pokrowiec na lampę 2272404 z folii PEVA

- pokrowiec na lampy 272602 i 272701 z folii PEVA

- urządzenie do gotowania potraw zapakowanych w woreczki próżniowe
- potrawy gotowane są w kąpieli wodnej w temperaturze poniżej 100°C
- dzięki tej metodzie gotowane jedzenie jest soczyste i delikatne oraz zdrowsze, zachowuje witaminy

- do gotowania ryżu i utrzymywania go w cieple
- pojemnik mieści od 4 do 10 miarek suchego ryżu
- w zestawie pojemnik do gotowania na parze, miarka do ryżu i łyżka
- łatwy do czyszczenia, wyjmowany pojemnik z aluminium

- pojemność na 30 porcji (miarka 180 ml) surowego ryżu
- do gotowania ryżu i utrzymywania go jednocześnie w cieple
- w zestawie miarka, łyżka do ryżu i nieprzywierająca podkładka zabezpieczająca przed przypaleniem

Charakterystyka:
- taśma uszczelniająca do sondy sous-vide
Parametry:
- długość - l: 500 mm
- producent: Henkelman
![RM Gastro Urządzenie Sous-Vide o wymiarach [cm]: 60 x 60 x 28](/environment/cache/images/300_300_productGfx_b24eac4faea7d6df57054a191fbff52a.jpg)
- nowoczesne urządzenie nadążające za trendami niskotemperaturowej obróbki potraw
- zaletą sous-vide jest perfekcyjnie przygotowana potrawa posiadająca naturalny smak, aromat oraz konsystencję, przy jednoczesnym zachowaniu pełnej wartości odżywczej
- szcególnie dobre rezultaty można osiagnąć przy obróbce mięsa i ryb - mięso jest smaczne, delikatne i wilgotne, czego często nie da się osiągnąć przy tradycyjnym pieczeniu lub smażeniu na patelni
- nie dochodzi do mieszania smaków (jak np. w piekarniku)
- dzięki sous-vide minimalizuje się straty wagi potrawy - dowiedziono, że nie są większe niż 5%
- wymiary [cm]: 60 x 60 x 28
- pojemność [l]: 20
- zasilanie el. [V/Hz]: 230V / 50 Hz
- moc [kW]: 2,4
- waga [kg]: 42
- zakres temp. [°C]: 0-90