
Producent
Cena
-
od
do
Piec konwekcyjno parowy pozwala na przygotowanie wielu posiłków w bardzo krótkim czasie dzięki zastosowaniu filtrów oczyszczające powietrze z drobinek tłuszczu, które są głównym powodem przenoszenia zapachów. Dodatkowo dzięki parze potrawy tracą bardzo małą ilość wilgoci a przyrządzone w nim potrawy zachowują wszystkie wartości odżywcze.

Charakterystyka:
- sterowanie elektromechaniczne
- konwekcja oraz nawilżanie
- odstęp między prowadnicami: 70 mm
- na wyposażeniu 1 ruszt GN 2/3
Rrodzaje grzałek:
- konwekcyjna: 3 kW
- dolna w komorze: 1,6 kW
- górna w komorze: 0,7 kW
- grilla: 1,8 kW
- moc przyłączeniowa napięcie: 3 kW / 230 V

- idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- prowadnice na 10xGN 1/1 h 65 (odległość między prowadnicami 70 mm)
- z bezpośrednim wytwarzaniem pary
- obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
- procentowe ustawianie stopnia zaparowania w zakresie 20-100%
- możliwość programowania (99 programów-po 4 kroki każdy)
- sonda w zestawie
- komora z oświetleniem
- lampki kontrole poszczególnych funkcji oraz cyfrowe wyświetlacze czasu, temperatury, programu gotowania
- trzy wentylator o zmiennym kierunku obrotów
- demontowalne prowadnice na GN-y ułatwiające czyszczenie komory
- dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw
- dodatkowe funkcje: pre-heating, gotowanie z wykorzysteniem delta t (stała różnica temperatury komory i temperatury sondy)
- podłączenie wody: 3/4
- Uwaga, niezbędne podłączenie elektryczne do sterowanie elektroniką oraz silnikiem wentylatora: 1,15 kW/230 V

- idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- prowadnice na 12xGN 1/1 wys. 65 (odległość między prowadnicami 70 mm)
- z bezpośrednim wytwarzaniem pary
- obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
- procentowe ustawianie stopnia zaparowania w zakresie 20-100%
- możliwość programowania (99 programów po 4 kroki każdy)
- sonda w zestawie
- komora z oświetleniem
- lampki kontrole poszczególnych funkcji oraz cyfrowe wyświetlacze czasu, temperatury, programu gotowania
- trzy wentylator o zmiennym kierunku obrotów
- demontowalne prowadnice na GN-y ułatwiające czyszczenie komory
- dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw
- podłączenie wody: 3/4

- idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- z bezpośrednim wytwarzaniem pary
- prowadnice na 12xGN 1/1 wys. 65 (odległość między prowadnicami 70 mm)

- idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- prowadnice na 5xGN 2/3 wys. 65 (odległość między prowadnicami 80 mm)
- z bezpośrednim wytwarzaniem pary
- obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
- procentowe ustawianie stopnia zaparowania w zakresie 20-100%
- możliwość programowania (99 programów po 4 kroki każdy)
- sonda w zestawie
- komora z oświetleniem
- lampki kontrole poszczególnych funkcji oraz cyfrowe wyświetlacze czasu, temperatury, programu gotowania
- wentylator o zmiennym kierunku obrotów
- demontowalne prowadnice na GN-y ułatwiające czyszczenie komory
- dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw
- podłączenie wody: 3/4

- idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- z bezpośrednim wytwarzaniem pary
- prowadnice na 5xGN 2/3 wys. 65 (odległość między prowadnicami 80 mm)

- - idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- z bezpośrednim wytwarzaniem pary
- prowadnice na 7xGN 1/1 h 65 (odległość między prowadnicami 70 mm)
- obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
- pięciostopniowa regulacja zaparowania komory
- dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw
- komora z oświetleniem
- lampki kontrolne poszczególnych funkcji
- czytelny i łatwy w obsłudze panel
- dwa wentylatory o zmiennym kierunku obrotów
- demontowane prowadnice na GN-y ułatwiające czyszczenie komory
- podłączenie wody: 3/4
- Uwaga, niezbędne podłączenie elektryczne do sterowania elektroniką oraz silnikiem wentylatora: 1,15 kW/230 V

Charakterystyka:
- idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- prowadnice na 7xGN 1/1 wys. 65 (odległość między prowadnicami 83 mm)
- z bezpośrednim wytwarzaniem pary
- obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
- procentowe ustawianie stopnia zaparowania w zakresie 20-100%
- możliwość programowania (99 programów po 4 kroki każdy)
- sonda w zestawie
- komora z oświetleniem
- lampki kontrole poszczególnych funkcji oraz cyfrowe wyświetlacze czasu, temperatury, programu gotowania
- 2 wentylatory o zmiennym kierunku obrotów
- demontowalne prowadnice na GN-y ułatwiające czyszczenie komory
- dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw
- podłączenie wody: 3/4

Charakterystyka:
- idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- z bezpośrednim wytwarzaniem pary
- prowadnice na 7xGN 1/1 wys. 65 (odległość między prowadnicami 85 mm)

- idealne rozwiązanie dla każdego lokalu gastronomicznego różnych wielkości
- nowy, dotykowy panel sterowania, prosty w obsłudze i intuicyjny
- komendy na panelu w 10 językach, w tym polski
- interaktywne menu
- programowalny (40 programów od producenta plus 200 miejsc na przepisy indywidualne)
- 4 programy mycia automatycznego
- sonda
- funkcja szybkiego schładzania komory
- modułowy element grzewczy
- wentylatory z rewersem
- możliwość opóźnionego startu do 23 godz. 59 minut
- port usb do wgrywania przepisów i zapisywania parametrów gotowania dla zachowania HACCP
- obudowa oraz komora pieczenia ze stali nierdzewnej AISI 304
- drzwi przeszklone, wentylowane grawitacyjnie
- system chłodzenia elementów sterujących
- podwójne przyłącze do wody: normalnej i zmiękczonej
- współczynnik szczelności IPX5
- odległość między prowadnicami: 68 mm
- 3 wentylatory z rewersem
- ilość obrotów: 2800 obr./ min.
- programowalny
- 240 programów po 9 kroków każdy
- funkcja nagrzewania wstępnego do 180°C
- termostat elektroniczny od +30°C do +260°C
- nawilżanie bezpośrednie
- sterowane panelem dotykowym
- waga: 136 kg

- idealne rozwiązanie dla każdego lokalu gastronomicznego różnych wielkości
- nowy, dotykowy panel sterowania, prosty w obsłudze i intuicyjny
- komendy na panelu w 10 językach, w tym polski
- interaktywne menu
- programowalny (40 programów od producenta plus 200 miejsc na przepisy indywidualne)
- 4 programy mycia automatycznego
- sonda
- funkcja szybkiego schładzania komory
- modułowy element grzewczy
- wentylatory z rewersem

- idealne rozwiązanie dla każdego lokalu gastronomicznego różnych wielkości
- nowy, dotykowy panel sterowania, prosty w obsłudze i intuicyjny
- komendy na panelu w 10 językach, w tym polski
- interaktywne menu

- idealne rozwiązanie dla każdego lokalu gastronomicznego różnych wielkości
- nowy, dotykowy panel sterowania, prosty w obsłudze i intuicyjny
- komendy na panelu w 10 językach, w tym polski
- interaktywne menu

Charakterystyka:
- idealny do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- z bezpośrednim wytwarzaniem pary
- prowadnice na 10xGN 1/1 (odległość między prowadnicami 70 mm)

- obudowa i komora ze stali nierdzewnej
- podwójne szklane drzwi
- na 4 blachy 429x345x(h)9 mm
- 4 blachy w zestawie
- odległość między prowadnicami: 74 mm
- jeden wentylator bez rewersu
- zakres temperatur: od 50 do 300°C
- waga: 34 kg