• Masz pytania? Zadzwoń
  • 503-508-200
  • |
do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Opcje przeglądania
Producent
Cena

Ekspres kolbowy nazywany jest także wysokociśnieniowym. W ekspresie kolbowym woda o temperaturze zazwyczaj 92–96 °C oraz wysokim ciśnieniu 9–15 barów wytwarzanym przez pompę dozowana jest do pojemnika zawierającego zmieloną kawę. Dzięki wysokiemu ciśnieniu otrzymuje ona charakterystyczną jasnobrązową piankę. W skład pianki wchodzą głównie oleiste substancje wyciśnięte z kawy. Te właśnie substancje nadają kawie z ekspresu niepowtarzalny smak, aromat i wygląd. Zachęcamy do zapoznania się z ofertą ekspresów kolbowych dla gastronomii.

Hendi Ekspres do kawy Pacific Multi-Bojler 2-grupowy z 3 bojlerami Hendi Ekspres do kawy Pacific Multi-Bojler 2-grupowy z 3 bojlerami
Producent: Hendi
Charakterystyka:

  • profesjonalny ekspres ciśnieniowy wykonany z wysokogatunkowych materiałów z oddzielnymi bojlerami na gorącą wodę i parę
  • elektroniczne sterowanie temperaturą każdego bojlera (tolerancja 0,8°C)
  • elektroniczne sterowanie temperaturą każdej grupy (tolerancja 0,8°C)
  • elektroniczne wyświetlacze temperatury grup i bojlerów oraz czasu parzenia kawy
  • system oszczędzania energii aż do 50%
  • automatyczny system czyszczenia grup
  • możliwość stosowania wysokich szklanek h=180 mm
  • programowanie porcji poszczególnych napojów i porcji gorącej wody
  • pojemność i moc bojlera na wodę i parę: 12 l/3500W
  • pojemność bojlerów grup (na kawę): 2x0,5 l/1500W
  • 1 dysza do wrzątku i 2 dysze do pary
  • izolowana dysza pary
  • podświetlona powierzchnia pracy operatora
  • licznik przyrządzonych napojów
  • system diagnostyczny
  • podgrzewacz do filiżanek
  • automatyczne dopuszczanie wody do bojlera
  • wbudowana pompa
  • waga: 62 kg
Cena netto: 14 687,17 zł
Cena z VAT: 18 065,22 zł
szt.

Dostępność dostępny

Wysyłka w 24 godziny

zobacz więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Projekt i wykonanie: Gabiec.pl
Sklep internetowy od home.pl