
Producent
Cena
-
od
do

- wykonany z drewna bukowego
- kloc wzmocniony stalową obręczą

- wykonany z drewna bukowego
- kloc wzmocniony stalową obręczą

- wykonany z drewna bukowego
- kloc wzmocniony stalową obręczą
- wys. całkowita 850 mm

- wykonany z drewna bukowego
- kloc wzmocniony stalową obręczą
- wys. całkowita 850 mm

- wykonany z drewna bukowego
- kloc wzmocniony stalową obręczą
- wys. całkowita 850 mm

Charakterystyka:
- wykonany z drewna bukowego
- wys. całkowita 850 mm

- wykonany z polietylenu PE 500

- wykonany z polietylenu PE 500

- wykonany z polietylenu PE 500
- podstawa wykonana ze stali nierdzewnej, wzmocniona konstrukcja
- wys. podstawy: 750 mm

- idealna do przyrządzania własnych wyrobów
- wykonana ze stali nierdzewnej
- wyposażona w układ dwóch prędkości napełniania, który jest łatwy i szybki w obsłudze
- siłownik oraz ruchomy trzpień można łatwo zdemontować w celu napełnienia

- idealna do przyrządzania własnych wyrobów wędliniarskich
- obudowa wykonana ze stali malowanej
- cylinder oraz tłok ze stali nierdzewnej
- wyposażona w układ dwóch prędkości napełniania, który jest łatwy i szybki w obsłudze
- siłownik oraz ruchomy trzpień można łatwo zdemontować w celu napełnienia i czyszczenia
- w zestawie 4 lejki z tworzywa w różnych rozmiarach o średnicy: 10/20/30/40 mm
- wyposażona w łożysko oraz układ przekładni ze stali hartowanej, dzięki czemu jest odporna na ciśnienie
- wszystkie części mające bezpośrednią styczność z żywnością spełniają wymogi normy higieny żywności

- idealna do przyrządzania własnych wyrobów wędliniarskich
- obudowa wykonana ze stali malowanej
- cylinder oraz tłok ze stali nierdzewnej
- wyposażona w układ dwóch prędkości napełniania, który jest łatwy i szybki w obsłudze
- siłownik oraz ruchomy trzpień można łatwo zdemontować w celu napełnienia i czyszczenia
- w zestawie 4 lejki z tworzywa w różnych rozmiarach o średnicy: 10/20/30/40 mm
- wyposażona w łożysko oraz układ przekładni ze stali hartowanej, dzięki czemu jest odporna na ciśnienie
- wszystkie części mające bezpośrednią styczność z żywnością spełniają wymogi normy higieny żywności

- higieniczna zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
- proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów
- kuty na gorąco z jednego kawałka stali
- można myć w zmywarkach
- rączka z tworzywa

- higieniczna zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
- proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów
- kuty na gorąco z jednego kawałka stali
- można myć w zmywarkach
- rączka z tworzywa

- wykonana ze stali nierdzewnej
- wzmocniona
- konstrukcja